Menukaart

BIJ DE BORREL
Groene olijven uit Andalusie
5.00
Oma Bobs kalfsbitterballen, Dijon mosterd
7.50
Krokante kipstukjes gember, limoen en chilisaus
7.50
Kippendijen spiesjes “Yakitori style”
8.50
Vegetarische mini loempiaatjes, ketjap sesamsaus
8.50
Duck springrolls, hoisin saus
8.50
Huisgemaakte falafel, yoghurt koriander dip
8.50
Gefrituurde gambastaartjes
9.50
Garnalenkroketjes 4 stuks van Holtkamp, kerriemayonaise
12.00


SPECIALS
– Half dozijn Fines de claires “Hervé No 3”, op schaafijs, citroen en sjalot azijn   
17.50
– Sashimi van zalm, coquilles, tonijn en gefrituurde gamba, gember, wakame
19.50
– Salade Riche: mooie salade met stukjes kreeft, gebakken coquilles, eendenleverkrullen en kreeftenmayonaise   
22.50
– Foodplanking   
22.50
– “Voor de liefhebbers”: Chateau Briand, 2 personen (500 gr), pepersaus, gegrilde groenten en dikke frieten
59.00
– Kreeft: koud met citroen mayonaise of warm gegratineerd met tomaat en Parmezaanse kaas  
half 22.50
heel 42.50


BURGERS 17.50
– Oosterse kipburger, Spaanse peper, limoen, koriander, knoflook

– Kalfsvlees, sla, tomaat, augurk, ui , dragonmayonaise

– Vegetarisch, biet, gekonfijte uien, yoghurtdip


KOUD 13.50
– Vitello Tonato

– Joost’s“ gerookte zalm, blini, rode ui, kappertjes, citroenmayonaise

– Kleine pittige “steak tartare”, brioche toast, truffelmayonaise

– Carpaccio van tonijn op krokant filodeeg, panko gamba’s, wasabimayonaise

– Eendenleverterrine met geroosterd brioche brood, vijgencompote

– Dun gesneden gerookte ossenhaas met eendenleverkrullen, pepermayonaise

– Thaise salade met licht pikante viskoekjes

– Klassieke krabcocktail met rode grapefruit en kreeftenmayonaise (+ 2.50)

– Pata negra, cornichons ,gekonfijte tomaat, gegrild olijvenbrood (+ 2.00)


WARM 13.50
– Gebakken coquilles, zeekraal, tomaat, kerrie beurre blanc (+ 2.00)

– Slakken, pepertjes, knoflook, tomaat en geitenkaas

– Op de huid gebakken zeebaarsfilet, pasta en antiboise

– Spaghettini à la fruits de mer met mosselen, gamba’s, coquilles, vongole, scheermes, kreeftensaus

– Kabeljauw gegratineerd met Parmezaanse kaas, spinazie, room en knoflook

– Chinese flensjes met gekonfijte eend, prei, taugé, bosui en hoisin

– Sweet & spicey boneless spareribs met koolsla en sambalsaus

– Krokant gebakken zwezerik, risotto, paddenstoelen, jus met morieljes (+ 2.00)

– Gebakken eendenlever appel tarte tatin, jus met calvados (+ 5.00 )


VEGETARISCH 13.50
– Tarte tatin van tomaat, geitenkaas, notensla en balsamicostroop

– Oosterse salade met gefrituurde loempiaatjes, chili-sesam vinaigrette

– Taco, pulled oat, Tex Mex spices, guacamole en tomatensalsa

– Risotto met grove mosterd, tРte de moine en notensla

– Burrata, tomaat en basilicumpesto


LUNCH
– Rijkgevulde Provençaalse vissoep met gruyère, rouille en croutons
12.50
– Platbrood met geitenkaas, gekonfijte tomaat basilicum en rucola
12.50
– Platbrood met gerookte ossenhaas en blauwe kaas
14.50
– Frietje “Indisch stoofvlees”maar dan vegetarisch
14.50
– Italiaans plat brood, avocado crème, gerookte zalm, citroenmayonaise, kruidensalade
14.50
– Salade met krokante boerenkip en gamba’s, groene kruidenmayonaise
14.50
– Omelet met truffel, brioche toast en salade
15.00
– Salade met gebakken coquilles en gefrituurde gamba’s, kerriemayonaise
18.50


NAGERECHTEN
Scroppino
7.50
IJs koffie met Amaretto
7.50
Mascarpone karamel crème
8.75
Crème brûlée
8.75
7th Heaven gemarineerd rood fruit, roomijs en merengue
10.00
Chocolade panna cotta wit & bruin, bloedsinaasappelsorbet
10.00
Cheesecake, frambozensorbet
10.00
Binnen- en buitenlandse kazen met noten- en roggebrood, appelstroop
12.50


VOOR BIJ DE KOFFIE
Bonbons van Smit’s Delicious: 
– per stuk 1.75


Bent u allergisch voor bepaalde producten of eet u iets liever niet? 
Laat het ons weten dan kunnen wij daar rekening mee houden.