Menukaart

BIJ DE BORREL
Oma Bobs kalfsbitterballen, Dijon mosterd
7.50
Krokante kipstukjes gember, limoen en chilisaus
7.50
Kippendijen spiesjes “Yakitori style”
8.50
Vegetarische mini loempiaatjes, ketjap sesamsaus
8.50
Duck springrolls, hoisin saus
8.50
Falafel, yoghurt koriander dip
8.50
Gefrituurde gambastaartjes
9.00
Garnalenkroketjes 4 stuks van Holtkamp, kerriemayonaise
12.00

SPECIALS
– Half dozijn Fines de claires “Hervé No 3”, op schaafijs, citroen en sjalot azijn   
17.50
– Halve kreeft, gegratineerd met tomaat, room, knoflook, Parmezaanse kaas 
21.50
– Salade Riche: mooie salade met stukjes kreeft gebakken coquilles  eendenleverkrullen en kreeftenmayonaise   
22.50
– Entrecôte, rucola, Parmezaanse kaas, balsamicostroop, tomatensalade   
23.50
– FOODPLANKING   
22.50

FORT H BURGERS 17.50
– Oosterse kipburger, Spaanse peper, limoen, koriander, knoflook

– Kalfsvlees, sla, tomaat, augurk, ui , dragonmayonaise

– Vegetarisch, Biet, gekonfijte uien, yoghurtdip

KOUD 13.50
– Vitello Tonato

– Joost’s“ gerookte zalm, blini, rode ui, kappertjes, citroenmayonaise

– Kleine pittige “steak tartare”, brioche toast, truffelmayonaise

– Carpaccio van tonijn op krokant filodeeg, panko gamba’s, wasabimayonaise

– Eendenleverterrine met geroosterd brioche brood, vijgencompote

– Sashimi van zalm, coquilles en tonijn, soja, gember

– Dun gesneden gerookte ossenhaas met eendenleverkrullen, pepermayonaise

– Licht pikante Thaise salade met gefrituurde inktvis en gamba’s

– Halve koude kreeft, citroenmayonaise (+8.00)

– Pata negra, cornichons ,gekonfijte tomaat, gegrild olijvenbrood

WARM 13.50
– Gebakken coquilles, zeekraal, tomaat kerrie beurre blanc

– Slakken, pepertjes, knoflook, tomaat en geitenkaas

– Slakken, pepertjes, knoflook, tomaat en geitenkaas

– Spaghettini à la fruits de mer met mosselen, gamba’s, coquilles, vongole, scheermes, kreeftensaus

– Gegratineerde kabeljauw met Parmezaanse kaas, spinazie, room en knoflook

– Chinese flensjes met gekonfijte eend, prei, taugé, bosui en hoisin

– Sweet & spicey boneless spareribs met koolsla en sambalsaus

– Krokant gebakken zwezerik met risotto, paddenstoelen , jus met morieljes

– Ossenhaas van de plaat met gebakken eendenlever en truffeljus (+€ 6.50 )

VEGETARISCH 13.50
– Tarte tatin van tomaat, geitenkaas, notensla en balsamicostroop

– Thaise salade met gefrituurde samosa’s, chili-sesam vinaigrette

– Gazpacho, koude Spaanse soep van tomaat en groenten met basilicum en crème fraîche

– Taco met vegetarisch gehakt , guacamole en tomatensalsa

– Burrata, tomaat en basilicumpesto

LUNCH
– Rijkgevulde Provençaalse vissoep met gruyère, rouille en croutons
12.50
– Platbrood met gerookte ossenhaas en blauwe kaas
12.50
– Plat brood met geitenkaas, gekonfijte tomaat, basilicum en rucola
12.50
– Frietje “Indisch stoofvlees”maar dan vegetarisch
12.50
– Italiaans plat brood, avocado crème, gerookte zalm citroenmayonaise, kruidensalade
14.50
– Salade met krokante boerenkip en gamba’s, groene kruidenmayonaise
14.50
– Omelet met truffel, brioche toast en salade
15.00
– Salade met gebakken coquilles en gefrituurde gamba’s, kerriemayonaise
17.50

NAGERECHTEN
Scroppino
7.50
IJs koffie met Amaretto
7.50
Mascarpone karamel crème
8.75
Crème brûlée
8.75
Aardbeien Romanoff
9.50
Chocoladetaart, vanille creme, yoghurtijs
10.00
Cheesecake, frambozensorbet
10.00
Binnen- en buitenlandse kazen met noten- en roggebrood, appelstroop
12.50

VOOR BIJ DE KOFFIE
Bonbons van Smit’s Delicious: 
– per stuk 1.75

Bent u allergisch voor bepaalde producten of eet u iets liever niet? 
Laat het ons weten dan kunnen wij daar rekening mee houden.