Menukaart

LUNCH
– Rijkgevulde Provençaalse vissoep met gruyère, rouille en croutons 12.50

– Carpaccio van rundvlees, basilicumpesto, citroen en Parmezaanse kaas 12.50

– Platbrood met geitenkaas, gekonfijte tomaat en rucola 12.50

– Frietje “Indisch stoofvlees” maar dan vegetarisch 12.50

– Italiaans platbrood, avocadocrème, gerookte zalm citroenmayonaise, kruidensalade 14.50

– Salade met krokante boerenkip en gamba’s, groene kruidenmayonaise 14.50

– Omelet met truffel, brioche toast en salade 15.00

– Salade met gebakken coquilles en gefrituurde gamba’s, kerriemayonaise 17.50

KOUD 13.50
– Vitello Tonato

– Kleine pittige “steak tartare”, briochetoast, truffelmayonaise

– Carpaccio van tonijn op krokant filodeeg, panko gamba’s, wasabimayonaise  

– Eendenleverterrine met geroosterd brioche en broodvijgencompote 

– Sashimi van zalm, coquilles en tonijn, soja, gember

– Dungesneden gerookte ossenhaas met eendenleverkrullen, pepermayonaise

– Lichtpikante Thaise salade met gefrituurde inktvis en gamba’s

– Filet Americain van gerookte zalm, met citroenmayonaise en briochetoast

– Pata negra, cornichons, gekonfijte tomaat, gegrild olijvenbrood

SPECIALS
– Half dozijn Fines de claires “Hervé No 3”, op schaafijs, citroen en sjalot azijn   17.50

– Halve kreeft, gegratineerd met tomaat, room, knoflook, Parmezaanse kaas 19.50

– Salade Riche: mooie salade met stukjes kreeft gebakken coquilles  eendenleverkrullen en kreeftenmayonaise   21.50

– Entrecôte, rucola, Parmezaanse kaas, balsamicostroop, tomatensalade   21.50

– FOODPLANKING   22.50

WARM 13.50
– Gebakken coquilles, zeekraal, tomaat kerrie beurre blanc

– Op de huid gebakken zeebaarsfilet met pasta en antiboise 

– Spaghettini  à la fruits de mer met mosselen, gamba’s, coquilles, vongole, scheermes, kreeftensaus 

– Gegratineerde kabeljauw met Parmezaanse kaas, spinazie, room en knoflook 

– Chinese flensjes met gekonfijte eend, prei, taugé, bosui en hoisin  

– Sweet & spicey boneless  spareribs met koolsla en sambalsaus

– Krokant gebakken zwezerik met risotto, paddenstoelen, jus met morieljes

– Ossenhaas van de plaat met gebakken eendenlever en truffeljus ( + € 6.50 )

VEGETARISCH 13.50
– Tarte tatin van tomaat, geitenkaas, notensla en balsamicostroop

– Thaise salade met gefrituurde samosa’s, chili-sesam vinaigrette

– Risotto met grove mosterd, tête de moine en notensla

– Chinese flensjes, mango, sojabonen, taugé, koriander, pinda, chili-sesam

– Burrata, tomaat en basilicumpesto

BURGERS 17.50
– Vis, witvis, gamba, kerrie, peper, citroengras, onion chilicrunch

– Oosterse kip, Spaanse peper, limoen, koriander, knoflook

– Kalfsvlees, sla, tomaat, augurk, ui, dragonmayonaise

– Vegetarisch, biet, gekonfijte ui, kruidensla, yoghurt muntdip

NAGERECHTEN
Mascarpone karamel crème
8.75
Crème brûlée
8.75
Aardbeien Romanoff
9.50
Chocoladetaart, vanille creme, yoghurtijs
10.00
Cheesecake, frambozensorbet
10.00
Binnen- en buitenlandse kazen met noten- en roggebrood, appelstroop
12.50

BIJ DE BORREL
Van Dobben kalfsbitterballen, Dijon mosterd
7.50
Gerookte verse Amsterdamse ossenworst
7.50
Kippendijen spiesjes “Yakitori style”
8.50
Falafel, yoghurtdip met knoflook en munt
8.50
Gefrituurde gambastaartjes
9.00
Garnalenkroketjes 4 stuks van Holtkamp, kerriemayonaise
12.00
Joost’s gerookte zalm, rode uienringen, kappertjes, citroenmayonaise
12.50

VOOR BIJ DE KOFFIE
Bonbons van Smit’s Delicious: 
– per stuk 1.75
– selectie van vier stuks  7.00

Bent u allergisch voor bepaalde producten of eet u iets liever niet? 
Laat het ons weten dan kunnen wij daar rekening mee houden.