Fort H: de zomer begint

Code geel vandaag; stormy weather. Mooie dag voor de kick-off van ons drie-gangen menu: ‘De zomer begint… ‘ Dit weekend (zaterdag & zondag) serveren we namelijk vanaf 18:00 een drie-gangen keuze menu.

Bekijk hier de menu-kaart in pdf

Reserveren doet u door te bellen met 0294-261385. Op maandag 10 juni, 2e Pinksterdag zijn wij geopend vanaf 12:00 met alleen de lunchkaart. Deze ‘kleine’ kaart hebben we iets aangepast op basis van terugkoppeling van gasten en ervaringen na de eerste week open.

Specials

Naast de cocktail Zomerliefde (gin – bloedsinaasappel – sinaasappel met kruitnagel) serveren we met dit weer een overheerlijk Dark & Stormy cocktail (ginger beer – bruine rum – limoen). Voor de kinderen maken we verse meloen milkshakes (galiameloen – vanille ijs – volle melk).