Fort H: heropening

Na ruim zes maanden gesloten te zijn krijgt Fort H nieuw leven. Vanaf 1 juni 2019 gaan Nicky Heertjes (28) & Onno van der Grinten (43) samen de komende maanden het fort als een pop-up café-restaurant runnen.

De mannen hebben elkaar zeven jaar geleden leren kennen. Nicky kwam met het concept Villa Kakelbont bij het creatief podium VLLA van Onno. Samen hebben ze meerdere succesvolle events en festivals georganiseerd.  Nicky heeft na Villa Kakelbont  www.chauffeurtje.nuwww.feestlocker.nl  en www.zaanse-opkoper.nl opgezet. Onno runt nu tien jaar www.vlla.nl en heeft daarvoor zijn voetsporen in de Amsterdamse horeca meer dan verdiend.

Ze hebben beide hetzelfde doel voor ogen: gasten zich vrij en thuis laten voelen, een onvergetelijke beleving bezorgen en creatief te prikkelen. Pop-up Fort H is voor hun een avontuur wat hopelijk zal resulteren in een duurzame samenwerking met veel plezier en succes.

Wanneer Fort H haar poort weer heropent is nog onduidelijk. Achter de schermen moet naast schoonmaken en herinrichten een boel gebeuren. Momenteel wordt er hard gewerkt aan een dreamteam, de menu- en wijkaart. Zeker is dat met de Pinksteren iedereen kan genieten van deze idyllische locatie.