Menukaart

gerecht-10
gerecht-8
gerecht-7
gerecht-6
gerecht-5-b
gerecht-2-b
fort-h-muiden-oesters

A LA CARTE


Wij serveren onze à la carte gerechten in drie formaten:  klein € 12.50 | middel € 17.50 | groot € 22.50

KOUD (klein € 12.50 | middel € 17.50 | groot € 22.50)

  • Sashimi van zalm met zoetzure gember en wakamé
  • Filet Americain op Vlaamse wijze met  brioche toast en truffelmayonaise
  • ”Joost’s“ ambachtelijk gerookte zalm met rode uienringen en toast
  • Crôuton van focaccia met bospaddenstoelen, Serannoham en Zaanse mosterdmayonaise
  • Carpaccio van tonijn, gefrituurde gamba’s, krokant sesamkoekje en oosterse vinaigrette

WARM (klein € 12.50 | middel € 17.50 | groot € 22.50)

  • Gebakken coquilles, zeekraal en vadouvan saus
  • Krokante zwezerik, gesmoorde little gem en koffiekaramel
  • Spaghettini  à la fruits de mer met mosselen, gamba’s, coquilles, vongole, scheermes
    en romige kreeftensaus
  • Chinese flensjes met gekonfijte eend, prei, taugé, bosui en hoisin
  • Stoker’s boneless spareribs met koolsla en Mo’s saus

DRIE GANGEN KEUZEMENU € 34.50

STEL ZELF UW DRIE GANGEN MENU SAMEN UIT ONDERSTAANDE GERECHTEN ( VOOR – HOOFD – NAGERECHT)

  • Traditionele rundercarpaccio met eendenleverkrullen
  • Lauwwarme zalm met rucola, roerei en spekdressing
  • Aardappeltruffelsoep met rillette van eendenbout (kan ook vegetarisch)
  • Huisgemaakte wildpaté met vijgencompote en briochetoast
  • Dun gesneden heilbot ingerold met yaki nori en een saffraan vinaigrette

****

  • Op de huid gebakken zeebaarsfilet met tomaten tarte tatin en balsamico stroop
  • Gebraden fazantenhaan met Champagnezuurkool en sinaasappelroomsaus
  • Langzaam gegaarde rundersukade met stamppot andijvie en rode wijn jus
  • Kabeljauwrugfilet gegratineerd met spinazie en Parmezaanse kaas
  • Spring Rolls gevuld met geitenkaas, zongedroogde tomaatjes, pijnboompitten op spaghetti groenten en antibiose

****
Monte Scroppino

  • Crème brûlée
  • Butterscotch-hazelnoottaart met boerenroomijs
  • Mascarpone-karamelcrème met amandel-Florentine
  • Bread and butter van suikerbrood, boerenjongens en roomijs
  • Diverse kazen uit binnen- en buitenland 

LUNCH

  • Soep van verse Pomodori, basilicum en gruyèrestengel € 9.50
  • Garnalenkroketten, gefrituurde peterselie, toast, Dijonmosterd € 12.50
  • Clubsandwich traditioneel geserveerd met frites € 12.50
  • Risotto met Parmezaanse kaas, rucola en pijnboompitjes € 12.50
  • Salade met krokante boerenkip en gamba’s, kruidenmayonaise  € 14.50
  • Frisse salade met geitenkaas bolletjes en gembervinaigrette € 14.50
  • Carpaccio, pesto, pijnboompitten, citroensap, Parmezaanse kaas € 14.50
  • Omelet met gerookte zalm, briochetoast en salade € 15.00
  • Salade met coquilles, gefrituurde gamba’s, kerriemayonaise € 18.50
  • Salade Riche, met stukjes kreeft, coquilles, eendenleverkrullen en kreeftenmayonaise €21.50

DESSERTWIJNEN

Elysium ‘Black Muscat’California 2012 €6,25

Muscat de Baumes de Venise, Domaine de Coyeux 2007 € 6,25