Menukaart

gerecht-10
gerecht-8
gerecht-7
gerecht-6
gerecht-5-b
gerecht-2-b
fort-h-muiden-oesters

LUNCHKAART

Soep van verse Pomodori, basilicum en crème fraîche  € 9.50

Garnalenkroketten, gefrituurde peterselie, toast, Dijonmosterd € 12.50

Pita met tonijnsalade, licht geratineerd met oude Beemster € 12.50

Carpaccio, pesto, pijnboompitten, citroensap, Parmezaanse kaas € 12.50

Omelet met gerookte zalm, briochetoast en salade € 15.00

Fort Hamburger met gepocheerd ei, gebakken ui, sla, frites en truffelmayonaise € 15.00

Salade Riche, met stukjes kreeft, coquilles, eendenleverkrullen en kreeftenmayonaise € 21.50

 

DRIE GANGEN KEUZEMENU € 34.50

STEL ZELF UW DRIEGANGENMENU SAMEN UIT ONDERSTAANDE GERECHTEN ( VOOR € 12.50 – HOOFD € 21.50 – NAGERECHT€ 7.50)

Kleine pittige “steak tartare” met  brioche toast en truffelmayonaise

Salade met krokante boerenkip en gefrituurde gamba’s

Rijk gevulde Provençaalse vissoep geserveerd met gruyère, rouille en croutons

Chinese flensjes met gekonfijte eend, prei, taugé, bosui en hoisinsaus

Carpaccio van tonijn op krokant filodeeg, panko gamba’s en wasabimayonaise

Salade met gebakken brie, walnoten, notensla en portstroop

Filet American van verse en gerookte zalm, briochetoast en citroenmayonaise

Vitello Tonato: rose gebraden kalfsvlees, gefrituurde kappertjes en tonijnmayoniase en gegrild olijvenbrood

****

Op de huid gebakken zeebaarsfilet met pasta en antiboise

Sweet & spicy, boneless spareribs naar Stoker’s geheime recept, koolsla, frites en Mo’s saus

Tamme eendenborst met eiernoedels, roerbakgroenten en hoisinsaus

Springrolls gevuld met geitenkaas, zongedroogde tomaatjes, pijnboompitten op spaghetti groenten en tomatenvinaigrette

Met spinazie, room, knoflook en Parmezaanse kaas gegratineerde kabeljauw rug ,aardappelmousseline

Gegrilde roodbaars filet met pasta en vinaigrette met kappertjes en chorizo

Ossenhaaspuntjes met pepersaus, frites en salade

Spaghettini aux  Fruits de Mer, met mosselen, gamba’s, coquilles, scheermes en romige kreeftensaus

****
Monte scroppino

Crème brûlée

Dame Blanche:  vanille-ijs, warme chocoladesaus en slagroom

Butterscotch-hazelnoottaart met boerenroomijs

Mascarpone-karamelcrème met amandel-Florentine

Panna cotta van witte chocolade met frambozensorbet

Diverse kazen uit binnen- en buitenland

DESSERTWIJNEN

Elysium ‘Black Muscat’California 2012 €6,25

Muscat de Baumes de Venise, Domaine de Coyeux 2007 € 6,25